La selecció absoluta femenina de waterpolo ha finalitzat de manera brillant la fase de grups

4 ag. 2024 | Waterpolo

JJOO PARÍS | Espanya bat Itàlia (11-13) i completa una fase de grups immaculada

La selecció femenina de waterpolo ha tancat una fase de grups perfecta aquest diumenge als Jocs Olímpics de París. El combinat de Miki Oca, que ja havia assegurat matemàticament la primera plaça del Grup B, ha vençut Itàlia per 11-13 i es veurà les cares amb el Canadà als quarts de final.

El partit començava dur, amb una Itàlia que buscava la seva segona victòria en la fase de grups i assegurar el pas a quarts de final. Hem hagut d’esperar més de quatre minuts per veure el primer gol, obra d’Anni Espar. Espanya estava molt sòlida en defensa, com durant tot el campionat, i no concedia ni un sol gol a les italianes en els primers vuit minuts. Mentrestant, Maica anotava el 0-2 abans del final del primer quart.

Espanya ha vençut Itàlia, tot i que el partit no era decisiu aquest diumenge, acabant amb un ple de victòries, 12 de 12, en el Grup A. Les sensacions de l’equip dirigit per Miki Oca són molt positives. A la zona mixta, Anni Espar i Laura Ester han compartit les seves impressions.

Informació extreta de la RFEN, la Real Federació Espanyola de Natació.