Victòria d’Espanya contra Hongria (16-11) i es classifica primera de grup

4 set. 2024 | Waterpolo

La selecció júnior masculina de waterpolo ha brillat en la tercera jornada del Campionat d’Europa a Burgas (Bulgària) amb una victòria contundent davant Hongria per 16-11. Després de la derrota ajustada contra Croàcia, l’equip ha demostrat la seva força i ha fet un pas decisiu per acabar liderant el Grup A gràcies al ‘goal average’, en un emocionant triple empat al capdavant.

El partit va començar amb molta igualtat, amb un intercanvi de gols entre els dos equips. Els hongaresos es van avançar dues vegades, però els nostres jugadors van respondre amb fermesa. Gabriel Acosta (CN Sant Feliu) va posar el 3-2 per a Espanya, tot i que els rivals van aconseguir empatar a 3 abans del final del primer quart.

En el segon període, Marc Rodríguez (CN Mataró) va tornar a avançar Espanya, però Hongria va reaccionar ràpidament amb dues dianes per posar-se 4-5. No obstant això, van tancar la primera meitat amb dos gols crucials, incloent-hi un d’Oier Aguirre (CN Mataró) just sobre la botzina.

A la represa, els jugadors, van augmentar la seva intensitat i van demostrar la seva superioritat. Amb una renda de dos gols en començar l’últim quart, Espanya va rematar la feina amb un impressionant parcial de 6-3. El capità, Joan Villamayor (CN Barcelona), va destacar amb quatre gols, liderant l’equip en aquest triomf crucial.