Croàcia supera a Espanya a la segona jornada del Campionat de Waterpolo masculí d’Europa júnior

3 set. 2024 | Waterpolo

L’equip júnior masculí de la selecció espanyola ha sofert la seva primera derrota en el Campionat d’Europa de Burgas (Bulgària), després de caure davant Croàcia per 11-9 en la segona jornada del torneig. Tot i que el conjunt ha mantingut les opcions fins als últims minuts, dos gols dels croats en la recta final han decantat el partit.

El matx ha començat amb dificultats per als nostres, ja que Croàcia ha arrencat fort posant-se 3-0 en el marcador. No obstant això, Espanya ha reaccionat amb determinació, aconseguint un parcial d’1-5 que els ha permès arribar al descans amb avantatge (4-5).

A la represa, la igualtat ha estat màxima, amb Croàcia arribant a l’últim període amb un lleuger avantatge (9-8). Els espanyols han empatat el partit amb el gol d’Albert Sabadell (CN Terrassa), però dos gols croats en els últims instants han estat definitius per segellar l’11-9 final.