L’equip espanyol junior femení de waterpolo ja és a semifinals de l’Europeu a Zagreb!

30 ag. 2024 | Waterpolo

🏅 La selecció espanyola júnior femenina ha aconseguit una impressionant victòria per 20-6 contra França als quarts de final de l’Europeu de Zagreb, garantint així el seu lloc a les semifinals. L’equip es manté invicte amb un balanç perfecte de 4/4. 🏊🔥

Amb un inici espectacular, Espanya va tancar el primer parcial amb un contundent 5-0, gràcies als gols de Cereijo, Piralkova, Vara, Clavería i Peñalver. A la mitja part, el marcador ja reflectia un 8-2, amb dos gols d’Alba Muñoz a tan sols 16 segons del descans. Durant tota la segona part, Espanya va controlar el ritme del partit i va ampliar la diferència fins al 20-6 final, amb Julia Cereijo destacant com a màxima golejadora amb quatre gols. 🎯

Cal destacar que 13 de les 14 jugadores de l’equip provenen de clubs catalans, un gran orgull per a la nostra comunitat!

Ara, Espanya espera el guanyador del partit entre Croàcia i els Països Baixos per a les semifinals. Molta sort a les nostres jugadores en aquesta propera fase! 🙌💪