Arrenca la Lliga Iberdrola de Waterpolo

13 oct. 2024 | Waterpolo

La Lliga Iberdrola de Waterpolo (DivisiĆ³ d’Honor Femenina) ha donat el tret de sortida amb la primera jornada, marcada per la intensitat.

La jornada va comenƧar dimecres passat amb el primer partit avanƧat entre el CN Terrassa i lā€™EPlus CN Catalunya, en el qual el CN Terrassa es va imposar per 10-7. Les terrassenques van dominar el partit i van aconseguir els primers tres punts de la competiciĆ³, grĆ cies a una bona defensa i una destacada actuaciĆ³ ofensiva.

En clau de cap de setmana, l’Astralpool CN Sabadell es va enfrontar al CN Sant Andreu en un dels duels mĆ©s esperats. Les sabadellenques van aconseguir una victĆ²ria contundent per 10-15, desprĆ©s dā€™un partit igualat fins a la mitja part (7-8), perĆ² que es va trencar amb un parcial de 0-3 al tercer quart. Laura Aarts, amb 12 aturades, va ser una peƧa clau per al triomf de les vigents subcampiones.

El CN RubĆ­ i el Zodiac CN AtlĆØtic-Barceloneta van protagonitzar un duel molt disputat, que va acabar en empat a 13. El partit es va decidir des dels 5 metres, on el Barceloneta es va imposar per 5-6. Daniela Moreno, amb 6 gols, va ser la mĆ xima anotadora del partit, destacant en l’atac de les visitants.

A Madrid, l’Assolim CN MatarĆ³, actual campiĆ³ de la lliga, va debutar amb una victĆ²ria per 11-15 davant el Simalga Real Canoe NC. Tot i els nombrosos canvis en la plantilla mataronina, l’equip va demostrar solidesa, amb un tercer quart decisiu (2-7) que va decantar el partit a favor seu. SofĆ­a DĆ­az i Silvia Avegno, amb 5 gols cadascuna, van liderar lā€™ofensiva de l’equip.

El CN Sant Feliu va obtenir una victĆ²ria ajustada amb remuntada inclosa davant el Santa Cruz Tenerife Echeyde (13-12), grĆ cies a una brillant actuaciĆ³ de Marta Manchego, autora de 5 gols.

Finalment, el CE Mediterrani va arrasar el CD Waterpolo IruƱa 98 02 per 21-8, en un partit dominat des del primer quart (8-2). Les germanes Espar, Anni i Clara, juntament amb la jĆŗnior Carlota PeƱalver, van ser les protagonistes d’una victĆ²ria contundent per a les locals.