NATACIÓ – Vint-i-sis medalles catalanes al Campionat d’Espanya Infantil

13 març 2022 | Natació

Els clubs catalans han aconseguit un total de 26 medalles al Campionat d’Espanya Infantil d’hivern, celebrat de dijous a diumenge a Cadis. A la classificació final per clubs de la categoria femenina, el CN Caldes ha quedat segon i el CN Sabadell ha estat tercer.

A la prova de 50 m lliures el bronze ha estat per Nil Cadeval del CN Sant Andreu. En 100 m lliures Mae Comas del CE Mediterrani ha guanyat la plata. En 200 m lliures Martí Rosell del CN Tarraco ha aconseguit l’or i Júlia Muñoz del CN Atlètic-Barceloneta ha acabat en segona posició. En 400 m lliures el campió ha estat Rosell i el tercer Alex Jiménez del CN Caldes. En 1.500 m lliures, Rosell ha tornat a aconseguir la medalla d’or, Àlex Jiménez del CN Caldes la de plata i Arnau Parra del CN Reus Ploms la de bronze.

Clàudia Muñoz del CN Caldes ha estat segona en 200 m estils i primera en 400 m estils mentre que Cadeval i Parra han guanyat el bronze a la prova de 200 m i 400 m estils, respectivament.

En 100 m braça Ariadna del Castillo del CN Atlètic-Barceloneta s’ha classificat en tercera posició com també ho ha fet Claudia Muñoz en 200 m braça. En ambdues proves, Cadeval s’ha imposat en primera posició.

En 100 m papallona Berta Serna del CN Mataró ha pujat a l’esglaó més alt del podi i Roger Carné del CE Mediterrani ha estat segon. Ambdós nedadors han aconseguit la plata en 200 m papallona.

En 4×100 m lliures femenins la primera plaça ha estat pel CN Sabadell, que també s’ha imposat en 4×200 m lliures femenins per davant del CN Caldes que s’ha emportat el bronze. En 4×100 estils femenins la segona plaça ha estat pel CN Caldes i en masculins la tercera pel CE Mediterrani.
 
El campionat, ha comptat amb la participació de 495 nedadores i nedadors d’un total de 164 clubs, 31 d’ells catalans: CN Sabadell, CN Terrassa, CN Barcelona, CN Lleida, CE INEF Lleida, CN Salou, CN Tàrraco, CN Sant Andreu, CN Centelles, CN Mataró, CN L’Hospitalet, CN Vilafranca, CN Atlètic-Barceloneta, CN Calella, CN Vic-ETB, CN Reus Ploms, CN Amposta, CN Figueres, NC Torelló, CN Tàrrega, CN Olot, CEN Balaguer, CN Cervera, CN Sallent, CN Caldes, CN Igualada, CN Sitges, CN Premià, CN Viladecans, CE Mediterrani i CN Esplugues.

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS
https://www.vbtravelgroup.com/

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE