L’EPlus Club Natació Catalunya debuta amb una gran victòria a l’Eurocup

24 oct. 2024 | Waterpolo

L’EPlus Club Natació Catalunya debuta amb una gran victòria a l’Eurocup.

L’EPlus CN Catalunya ha iniciat amb força la seva participació en la fase de grups de l’Eurocup, superant l’Spandau 04 Berlín per 9-11, en un partit disputat a la piscina de l’equip alemany. Un segon quart determinant, amb un parcial d’1-4, ha donat al Catalunya l’avantatge necessari per distanciar-se en el marcador.

Belén Muriel Vosseberg ha estat la jugadora clau del partit, liderant l’atac amb quatre gols. L’equip de Javier Belmonte ha sabut gestionar l’avantatge aconseguit, arribant a un 4-8 que ha posat el partit molt de cara. Malgrat la reacció de l’Spandau en els minuts finals, aconseguint reduir la distància fins al 8-9, el Catalunya ha mantingut la calma i s’ha emportat una victòria crucial.

Aquest triomf és un pas important en la fase de grups, on els tres primers classificats avançaran a la següent ronda, i l’equip català comença amb força la seva campanya europea.

Desitgem que l’equip mantingui aquest bon rendiment en els pròxims partits, que es disputaran els pròxims dies!