68è Trofeu Fèlix Serra Santamans celebrat a la Piscina Municipal Manel Estiarte

19 oct. 2024 | Natació

El 68è Trofeu Fèlix Serra Santamans, celebrat a la Piscina Municipal Manel Estiarte i Duocastella de Manresa, ha destacat pel seu alt nivell competitiu i qualitat, amb diversos rècords del Circuit Català de Trofeus assolits durant la jornada.

Aquesta competició, que marca l’inici de la temporada, és un referent dins el Circuit gràcies a la seva alta participació i l’emoció que genera entre els nedadors. Curiosament, és l’única prova del Circuit que es disputa en piscina de 25 metres, fet que li atorga una singularitat especial dins del calendari de competicions.

Hugo González de Oliveira, del CN Terrassa, ha estat el protagonista de la jornada, batent diversos rècords del Circuit Català de Trofeus. En els 200 metres esquena ha registrat un nou rècord amb un temps de 1:53.47, seguit d’un altre rècord en els 200 metres braça amb un impressionant 2:08.60, i finalment en els 200 metres estils ha tancat la seva actuació amb un nou rècord de 1:55.36.
Sergio De Celis, del CN Sabadell, també ha deixat la seva empremta al Trofeu, establint un nou rècord del Circuit Català de Trofeus en els 50 metres lliures, amb un temps de 22.01, reafirmant la seva velocitat en aquesta prova.

En la categoria femenina, Pauline Mahieu, del Canet 66 Natation, ha estat la protagonista en els 100 metres esquena, batent el rècord del Circuit Català de Trofeus amb un temps de 59.13, demostrant la seva consistència en aquesta disciplina.

Analia Pigree, també del Canet 66 Natation, ha completat una jornada de rècords, establint un nou temps rècord del circuit en els 50 metres esquena amb un registre de 27.53, destacant per la seva velocitat i precisió.
Amb aquests èxits, el 68è Trofeu Fèlix Serra Santamans es consolida com una competició clau dins el Circuit Català de Trofeus, oferint un gran espectacle de natació i sent testimoni de grans fites esportives.

 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS
https://www.vbtravelgroup.com/

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE