Històrica victòria del Club Natació Sabadell a la Supercopa d’Europa

18 oct. 2024 | Waterpolo

Històrica victòria del Club Natació Sabadell a la Supercopa d’Europa

L’Astralpool CN Sabadell acaba de proclamar-se campió de la Supercopa d’Europa de waterpolo femení, derrotant amb contundència el Plebiscito Padova per 19-7. Aquesta victòria no només suposa la cinquena Supercopa d’Europa per al club, sinó que deixa dos rècords destacats: la màxima diferència aconseguida en una final de Supercopa i el fet que el CN Sabadell es converteix en el club amb més títols europeus femenins de la història.

Les jugadores de David Palma han dominat el partit des del primer minut, sense donar cap opció a les seves rivals. Amb una defensa impecable i un atac fulminant, el CN Sabadell ha ampliat la diferència al marcador, imposant-se de manera clara i mostrant un domini absolut durant tot el partit.

Aquesta victòria consolida el CN Sabadell com una potència indiscutible del waterpolo femení europeu i reafirma la seva trajectòria imparable. El club continua fent història i es reafirma com un referent internacional, amb un equip que continua acumulant títols de manera brillant.

Felicitem tot l’equip, el cos tècnic i el club per aquesta fita extraordinària!

 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS
https://www.vbtravelgroup.com/

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE