Resultats contrastats per als equips catalans en competiciĆ³ europea

16 oct. 2024 | Waterpolo

Resultats contrastats per als equips catalans

Avui, en la segona jornada de la Champions masculina de waterpolo, els equips catalans han viscut sensacions oposades. El KEIO CN Sabadell ha caigut derrotat davant l’Olympiacos SFP per 8-15, mentre que el Zodiac CN AtlĆØtic-Barceloneta ha aconseguit una contundent victĆ²ria per 8-16 contra el PVK Jadran M Herceg Novi.

El KEIO CN Sabadell ha comenƧat el partit amb bon peu, situant-se per davant en el marcador al final del primer quart. No obstant aixĆ², a partir del segon quart, l’Olympiacos ha reaccionat amb una gran superioritat. Un demolidor parcial de 0-4 en aquest perĆ­ode ha deixat els sabadellencs sense opcions. A partir d’aquĆ­, l’equip grec ha imposat el seu joc dominant la resta del partit fins a tancar-lo amb un 8-15 final.

D’altra banda, el Zodiac CN AtlĆØtic-Barceloneta ha tingut una tarda molt mĆ©s plĆ cida.Ā  Dominant des del primer minut el partit contra el PVK Jadran M Herceg Novi, aconseguint dā€™aquesta manera una victĆ²ria Ć mplia per 8-16. El CNAB ha estat superior en tot moment i ha controlat el partit sense problemes, demostrant el seu potencial i reafirmant el seu camĆ­ cap a la Final Four.

AixĆ­ doncs, el KEIO CN Sabadell buscarĆ  millorar en els prĆ²xims enfrontaments, mentre que el Zodiac CN AtlĆØtic-Barceloneta consolida el seu bon inici en aquesta ediciĆ³ de la Champions. La competiciĆ³ continua, i esperem que tots dos equips continuĆÆn oferint grans actuacions a Europa.