El CN Montjuïc es Proclama Campió de la Copa Catalunya de 1a Divisió.

5 oct. 2024 | Waterpolo

El CN Montjuïc s’imposa per penals en una final agònica i es proclama campió de la Copa Catalunya de 1a Divisió.

El CN Montjuïc es proclama campió de la Copa Catalunya 1a Divisió després de superar el CN Molins de Rei en una final frenètica que ha finalitzat amb empat al final del temps reglamentari i que, per tant, s’ha hagut de decidir el guanyador des dels cinc metres.

El partit ha estat intens i equilibrat des del principi, amb els dos equips ben posicionats i lluitant ferotgement per cada possessió. La igualtat ha estat la tònica constant durant tot el partit, mantenint els espectadors al límit fins a l’últim moment, deixant un 5 a 5 al marcador a la fi dels quatre quarts. Finalment, l’equip de casa ha mostrat autoritat i s’ha imposat en els penals.

Jornada memorable per part del CN Montjuïc que ha pogut aixecar el trofeu davant de la seva afició a la zona esportiva del club. Una jornada que també ens ha deixat un gran tercer i quart lloc on enfrontaven CN Sant Feliu i UE Horta, un partit el qual ha sigut un autèntic espectacle per les aficions i que ha finalitzat amb victòria del CN Sant Feliu per 16 a 11.



 

 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS
https://www.vbtravelgroup.com/

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE