Acte de reconeixement als esportistes Olímpics al Palau de la Generalitat

3 oct. 2024 | Federació

Ahir al Palau de la Generalitat es va celebrar un emotiu acte de reconeixement als centenars d’esportistes olímpics catalans, així com tècnics, presidents de federacions i clubs, que van participar en aquesta jornada de celebració i orgull. L’esdeveniment va comptar amb els discursos del molt honorable president de la Generalitat, Salvador Illa, i del conseller d’Esports, l’honorable Berni Álvarez Merino, que van destacar l’excel·lència, la dedicació i el sacrifici de tots els esportistes, subratllant el seu paper fonamental en portar l’esport català al màxim nivell internacional.

Durant l’acte, la medallista olímpica Iris Tió va compartir la seva experiència com a esportista d’elit, remarcant que, tot i els moments de dificultat, la satisfacció de poder practicar allò que realment apassiona compensa qualsevol esforç. També va posar en valor els aprenentatges de la seva trajectòria, com la disciplina i el treball en equip, valors que són essencials tant dins com fora de l’esport.

L’acte va concloure amb un sentit agraïment als esportistes, tècnics i representants de les federacions i clubs per la seva dedicació i contribució a l’esport català. Va ser una jornada que no només va celebrar els èxits olímpics, sinó que va posar en relleu els valors i l’esperit de superació que defineixen l’esport d’elit a Catalunya.

 

 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS
https://www.vbtravelgroup.com/

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE