CHAMPIONS| El CN Sant Andreu, CN Terrassa i l’EPlus CN Catalunya lluiten pel seu pas a la segona fase de la LEN Champions League

2 oct. 2024 | Waterpolo

Setmana clau per al waterpolo femenĆ­ catalĆ , amb tres equips preparats per lluitar pel seu pas a la segona fase de la LEN Champions League. El CN Sant Andreu, el CN Terrassa i l’Eplus CN Catalunya competiran des del dijous 3 fins al diumenge 6 d’octubre per aconseguir un lloc en la segĆ¼ent ronda d’aquesta prestigiosa competiciĆ³ europea.

Amb plaƧa assegurada per a la segona fase, grĆ cies a les ‘wild cards’, es troben l’Astralpool CN Sabadell i l’Assolim CN MatarĆ³, acompanyats de l’Orizzonte Catania italiĆ  i l’Olympiacos grec. Els altres equips hauran de donar-ho tot en les seves respectives seus per obtenir una de les dues places que els permetin avanƧar.

El CN Sant Andreu, que recentment va guanyar la Copa i va ser tercer a l’Ćŗltima ediciĆ³ de la Champions, s’enfrontarĆ  en el Grup A contra equips com el Ferencvaros hongarĆØs, el Panionios grec, el Rapallo italiĆ  i el ZV de Zaan neerlandĆØs.

Pel que fa al CN Terrassa, es trobarĆ  al Grup D en una seu complicada a Eger (Hongria), on haurĆ  de mesurar-se contra el Digi Eger local, el SIS Roma italiĆ , el Trieste tambĆ© italiĆ  i el Keruleti TVE hongarĆØs.

Finalment, l’Eplus CN Catalunya viatjarĆ  a BerlĆ­n per jugar en el Grup B, on s’enfrontarĆ  a equips de gran nivell com el Glyfada i el Vouliagmeni grecs, l’Spandau alemany i el Widex Donk neerlandĆØs.

Els dos primers classificats de cada grup avanƧaran a la segĆ¼ent fase. Tot estĆ  preparat per a uns dies frenĆØtics de waterpolo d’alt nivell!

Consulta horaris i grups

Imatge extreta: RFEN

 

 

Compartir:

NotĆ­cies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS
https://www.vbtravelgroup.com/

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
DiputaciĆ³ de Barcelona
UFEC

ColĀ·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu OlĆ­mpic
ASISA
LA DOOBLE