CN Sant Andreu campiones de la Copa Catalunya de waterpolo!

29 set. 2024 | Waterpolo

La final de la Copa Catalunya de Waterpolo femenĆ­ entre el CN Terrassa i el CN Sant Andreu ha estat un veritable espectacle d’intensitat i emociĆ³. Des del primer moment, el Sant Andreu ha marcat el ritme del partit, imposant-se amb un contundent 0-3 en el primer quart grĆ cies als gols de Ruiz, Cordobes i MuƱoz.

El segon quart ha mantingut la mateixa dinĆ mica, amb el Sant Andreu ampliant el seu avantatge fins a un 1-6, mentre que el CN Terrassa lluitava per mantenir-se en la competiciĆ³. El tercer perĆ­ode ha comenƧat amb un marcador desproporcionat d’1-8, perĆ² les terrassenques no han perdut l’esperanƧa. Houghton i Nicholson han aconseguit marcar, tancant el tercer quart amb un 4-10, deixant una porta oberta per a la remuntada.

Malgrat els esforƧos del CN Terrassa, el Sant Andreu ha mantingut la seva solidesa i determinaciĆ³. Elena Ruiz ha afegit un quart gol al seu compte, augmentant la diferĆØncia al marcador. Als darrers minuts, el Terrassa ha aconseguit marcar dos gols mĆ©s, deixant el marcador en un 7-11 i mantenint viva l’esperanƧa.

Finalment, un penal transformat per Hashim del Sant Andreu ha sentenciat el partit, que ha acabat amb un resultat final de 7-12, proclamant al CN Sant Andreu campiĆ³ de la Copa Catalunya femenina de Waterpolo. Un triomf ben merescut per a un equip que ha dominat el partit de principi a fi.

L’Assolim CN MatarĆ³ es fa amb la tercera plaƧa en un emocionant duel contra l’Astrapool CN Sabadell

La final per la tercera i quarta posiciĆ³ de la Copa Catalunya de waterpolo femenĆ­ entre lā€™Assolim CN MatarĆ³ i lā€™Astrapool CN Sabadell ha estat un autĆØntic espectacle, ple dā€™emociĆ³ i intensitat fins a lā€™Ćŗltim segon! El partit ha comenƧat amb una arrencada fulgurant del MatarĆ³, que ha marcat el primer gol grĆ cies a Morgan. Tot seguit, el Sabadell ha reaccionat rĆ pidament amb una diana de Rita Keszthelyi, mantenint el duel molt disputat. El primer perĆ­ode ha finalitzat amb un ajustat 2-1 a favor del MatarĆ³.

Durant el segon quart, el MatarĆ³ ha consolidat el seu domini, ampliant l’avantatge fins al 4-2, amb una gran solidesa defensiva i una eficĆ cia destacada en atac. El tercer perĆ­ode ha estat crucial, ja que l’equip local ha aprofitat cada oportunitat, arribant a un 8-2 que semblava deixar el partit decidit.

Malgrat aixĆ², el Sabadell ha demostrat un esperit de lluita increĆÆble en l’Ćŗltim perĆ­ode. Amb una remuntada frenĆØtica, han aconseguit ajustar el marcador fins a un 9-8, mantenint l’emociĆ³ fins al darrer instant.

Entre les jugadores mĆ©s destacades del partit, Rita Keszthelyi ha brillat amb 4 gols, seguida de Beatriz MuƱoz, amb 3 gols, pel Sabadell. Per part del MatarĆ³, M. Leigh ha estat la mĆ xima golejadora de lā€™enfrontament amb 4 gols.

La Copa Catalunya de waterpolo femenĆ­ ha estat un autĆØntic espectacle, amb quatre equips que han demostrat una gran passiĆ³ i competĆØncia al llarg de tot el torneig.

Agrair l’assistĆØncia de les autoritats en l’entrega de premis al Sr Abel Garcia, secretari general del Departament d’Esports de la Generalitat, la Sra Beatriz Delgado Castro, regidora d’esports de l’Ajuntament de MatarĆ³, el Sr Ramon Bosch, president de la FederaciĆ³ Catalana de NataciĆ³, Ona Meseguer, vocal presidenta del ComitĆØ de Waterpolo de la FCN i els presidents i vicepresidents dels respectius clubs.

Enhorabona a tots els equips participants per fer-nos gaudir dā€™aquest esport.

 

 

Compartir:

NotĆ­cies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS
https://www.vbtravelgroup.com/

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
DiputaciĆ³ de Barcelona
UFEC

ColĀ·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu OlĆ­mpic
ASISA
LA DOOBLE