Grans Actuacions dels Nostres Nedadors en el Campionat d’Espanya d’estiu Open Palma de Mallorca (tercera jornada)

21 juny 2024 | NataciĆ³

Fem un repĆ s de la tercera jornada del campionat d’Espanya d’estiu Open Palma de Mallorca. Fins ara hem tingut unes grans actuacions dels nostres nedadors, ja hem aconseguit de manera oficial el bitllet OlĆ­mpic de l’ƀfrica Zamorano en la prova dels 200 metres esquena amb un temps de 2:09.75.

TambƩ destaquem els 100 metres lliure de Sergio De Celis del CN Sabadell, on ha obtingut de manera oficial la mƭnima B dels 100 metres lliure per als JJOO de Parƭs amb un temps de 48.52.

En els 800 metres lliure el nostre nedador del CN Sant Andreu, Albert Escrits s’ha atorgat en primera posiciĆ³ amb un temps de 8:02,15.

En els 1500 metres lliure la nedadora del CN Barcelona, Jimena PĆ©rez ha obtingut la segona posiciĆ³ amb un temps de 8:41,81.

I per acabar, perĆ² no menys important, en Luca Hoek del CN Sitges en categoria JĆŗnior ha obtingut una brillant marca en els 100 metres lliure, baixant la barrera dels 50 segons amb un temps total de 49,62!

Segueixen els Campionats d’Espanya, avui amb un quart dia que tambĆ© promet molt, enhorabona als nedadors catalans a per mĆ©s!

 

 

Compartir:

NotĆ­cies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS
https://www.vbtravelgroup.com/

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
DiputaciĆ³ de Barcelona
UFEC

ColĀ·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu OlĆ­mpic
ASISA
LA DOOBLE