WATERPOLO – L’ASSOLIM CN MATARÓ, CAMPIÓ DE LA COPA CATALUNYA 2023-2024

19 set. 2023 | Waterpolo

L’Assolim CN Mataró s’ha proclamat campió de la Copa Catalunya femenina de Divisió d’Honor de Waterpolo a la piscina Joan Serra de Mataró. L’equip maresmenc ha guanyat la final contra l’Astralpool CN Sabadell per 11 gols a 12 (1-3, 1-3, 5-4 i 4-2). És la segona Copa Catalunya que guanya el CN Mataró, després de l’assolida la temporada 2021-2022.

L’Assolim ha dominat durant tres quarts (7-10). Però la tercera expulsió de Vivian Sevenich en el quart període ha fet mal al Mataró i el CN Sabadell ho ha aprofitat. S’ha situat a només un gol a 1:39 del final del partit, amb un gol de Bea Ortiz. En l’última jugada, Irene González ha pogut forçar els penals però el seu llançament de vaselina no ha acabat al fons de la porteria de Mariona Terré.

Han marcat pel CN Mataró, Cris Nogué (3), Anni Espar (2), Clara Cambray (2), Silvia Avegno (2), Sílvia Morell (1), Simone Van de Kraats (1) i Vivian Sevenich (1). I per part del CN Sabadell, Bea Ortiz (3), Maartje Keuning (3), Irene González (2), Maica García (1), Paula Leitón (1) i Sofia Giustini (1).

Cris Nogué, del CN Mataró, ha rebut el premi a la millor jugadora del partit.

Cris Nogué: “Ens coneixem molt. L’any passat vam jugar molts partits i van ser tots molt durs. De cada partit s’aprèn i avui hem fet un pas endavant i en queden molts per fer”.

Irene González: “Ho hem intentat. Hem estat allà però sabem que el Mataró és un equip difícil. Fer una remuntada de 3-4 gols no és l’idílic en partits així”.

Dani Ballart: “Tot està molt apretat a nivell de calendari. Aquesta final ens arriba molt d’hora. Hem jugat 3 parts de molt bon waterpolo i després ens ha condicionat molt la pèrdua de la Vivian Sevenich. L’important ha estat fer-nos fortes en defensa i guanyar el primer títol”.

En el partit pel bronze, igualtat entre el CN Terrassa i el CE Mediterrani que s’ha resolt en l’últim període, en el que l’equip de Marian Díaz han posat una marxa més i s’ha endut la victòria 15-12.

Agrair al CN Mataró l’organització d’aquesta fase final de la Copa Catalunya femenina de Divisió d’Honor.

Tots els resultats

 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS
https://www.vbtravelgroup.com/

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE