AAOO – GUILLEM PUJOL I ZOE WERLIK GUANYEN LA PLATJA D’ARO OPEN WATER

8 set. 2023 | AAOO ā€“ Gran Fons

El passat dissabte 2 de setembre es va disputar la Platja dā€™Aro Open Water.

Guillem Pujol es va imposar en categoria masculina de la Travessia de 6000m. El nedador del CN MatarĆ³ va completar el recorregut en 1:16.29. En segon lloc es va classificar Marc Pou, tambĆ© del Centre NataciĆ³ MatarĆ³, amb un temps de 1:17.12. Tercer va arribar Joaquim Lloberas, del CN Terrassa (1:19.54).

La primera classificada femenina va ser la nedadora del CN Badalona, Zoe Werlik, amb una marca de 1:25.47. En segon lloc es va classificar Maria Carbonell (1:34.07) i tercera va arribar Anna Cots (1:51:29).

En la Travessia de 3000m, Jorge Sanguino, del Swim Emotions, Arnau Cunill, Independent, i Josep EscudƩ, del CN Terrassa, van ocupar les tres primeres places en categoria masculina. En categoria femenina, Sonia Fargas, del CE Mediterrani, Vanesa Aguilera, del CN AquamƠsters, i InƩs Arroyo van ser les tres primeres classificades.

A la Travessia de 1500m, Juan AndrĆ©s MartĆ­nez, del Swimfaster Salt, va ser el primer en arribar. Biel GĆ”lvez, del CN Manresa, MartĆ­ Cullell, del Swimfaster Salt, i Pol Salvans, del CN Manresa, segon i tercer a la general, van ser els 2 primers menors. Esther CortĆ©s, del Radikal Swim, i JĆŗlia ArchilĆ©s, Independent, van ser les 2 primeres classificades en categoria femenina. Laura SĆ”nchez, del CN Manresa, tercera, va ser la primera menor.

Tots els resultats

 

Compartir:

NotĆ­cies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS
https://www.vbtravelgroup.com/

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
DiputaciĆ³ de Barcelona
UFEC

ColĀ·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu OlĆ­mpic
ASISA
LA DOOBLE