AAOO – MARTÍ ROSELL I AIDA BERTRAN GUANYEN LA TRAVESSIA AL PORT DE SALOU

12 set. 2023 | AAOO – Gran Fons

Aquest dilluns 11 de setembre s’ha disputat la 87a Travessia al Port de Salou, organitzada pel CN Reus Ploms, dotzena prova del Circuit Català de Travessies 2023.

Martí Rosell s’ha imposat en categoria masculina de la Travessia Absoluta. El nedador del CN Tàrraco ha completat el recorregut de 2150 metres en 23:04. En segon lloc s’ha classificat Eric Casals, del CN Vic-ETB, amb el mateix temps. Tercer ha arribat Nil Ibáñez, del CN Atlètic-Barceloneta (23:15).

La primera classificada femenina ha estat la nedadora del CE Mediterrani, Aida Bertran, amb una marca de 24:41. En segon lloc s’ha classificat Zoe Werlik, del CN Badalona (25:18). Tercera ha arribat Alba Maestro, del CN L’Hospitalet (25:26).

En la Travessia de Menors, de 1550 metres, Pol Feito, del CN Sant Andreu, Marco Juárez, del CN Sabadell, i Neo Salinas, del CN Reus Ploms, han estat els tres primers en arribar en categoria masculina. Carla Cuesta, del CN Salou, Adriana Herguedas, del CN Tàrraco, i Marta Colom, també del CN Tàrraco, han ocupat les tres primeres places en categoria femenina.

Tots els resultats

Fotos: Joan Carles Adell

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS
https://www.vbtravelgroup.com/

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE