AAOO – NIL IBÁÑEZ I AIDA BERTRAN GUANYEN LA MILLA MARINA DE CAMBRILS

21 ag. 2023 | AAOO – Gran Fons

Aquest diumenge s’ha disputat la VIII Milla i V Doble Milla Marina, organitzada pel Cambrils CN, novena prova del Circuit Català de Travessies 2023. 

Nil Ibáñez s’ha imposat en categoria masculina. El nedador del CN Atlètic-Barceloneta ha completat el recorregut de 6000 metres del Doble Repte en 01:04:07. En segon lloc s’ha classificat Nemo Remesar, també del CNAB, amb un temps de 1:04:20. Tercer ha estar Xavier Galiana, del CN Sant Feliu (1:11:15).

La primera classificada femenina del Doble Repte ha estat la nedadora del CE Mediterrani, Aida Bertran, amb una marca d’1:07:11. En segon lloc s’ha classificat Zoe Werlik, del CN Badalona (1:11:20).

En la Milla Marina, ha guanyat Alexandre Comas del CN Salou, Dídac Rayo, de la Federació Andorrana, ha estat segon, i Iker Chamorro, del Jerez Máster, tercer. En categoria femenina ha guanyat Carolina Olivera, del CN Caldes, seguida de Carla Cuesta, del CN Salou, i Mar Ravés, del CN Tàrraco.

En la Doble Milla, han pujat al podi José Javier Montón, del CN Tàrraco, Iker Chamorro, del Jerez Máster, i Diego Ortega, del CV Platja Llarga, en categoria masculina, i Marina Roca, del CN Cervera, Victòria Font, del CN Aquamàsters, i Laia Canadell, del CN Caldes, en categoria femenina.

En la Travessia Kids, de 700 metres, Nara Cuesta, del CN Salou, Irene Capitan, del CN Sitges, i Queralt Llaveria, del Cambrils CN, han ocupat les tres primeres places en categoria femenina. En categoria masculina, Héctor Gallego, del CN Salou, Sergi Vidiella, del CN Reus Ploms, i Thomas Siller, del CN Tàrraco, han estat els tres primers classificats.

Tots els resultats

 

 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS
https://www.vbtravelgroup.com/

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE