AAOO – NIL IBÁNEZ I JÚLIA COLL GUANYEN LA 86a TRAVESSIA GEN ROSES

14 ag. 2023 | AAOO – Gran Fons

Aquest diumenge s’ha disputat la 86a Travessia Gen Roses, 5è Memorial David Herruzo, setena prova del Circuit Català de Travessies 2023.

Nil Ibánez s’ha imposat en categoria masculina de la Travessia Llarga. El nedador del CN Atlètic-Barceloneta ha completat el recorregut de 2000 metres en 21:04. En segon lloc s’ha classificat Gerard Roura, del GEIEG, amb un temps de 21:31. Tercer ha arribat Lachlan Reed, del CN Sabadell (21:35), que ha sigut el primer classificat en categoria júnior.

La primera classificada femenina ha estat la nedadora del CN Olot, Júlia Coll, amb una marca de 23.22. En segon lloc s’ha classificat Carolina Oliveira, del CN Caldes (23.29). Tercera ha arribat Zoe Werlik, del CN Badalona (23.41).

En la Travessia Curta, de 1000 metres infantil, Aniol Oliver, del GEN Roses, Alan Mateo, del GEIEG, i Pau Roig, del GEN Roses, han ocupat les tres primeres places en categoria masculina. En categoria femenina, Blanca Codony, del CN Olot, Nela Emily Bennett, del CN Vic-ETB, i Vittoria Bitam, del GEN Roses, han estat les tres primeres classificades.

Classificacions generals
Classificacions per categories
Galeria de fotos

 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS
https://www.vbtravelgroup.com/

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE