WATERPOLO – EL ZODIAC CNAB CAU ALS PENALS

1 juny 2023 | Waterpolo

El Zodiac CNAB ha perdut contra lā€™amfitriĆ³, el Novi Beograd, per 10 gols a 12. DesprĆ©s de lā€™empat en el temps reglamentari (8-8), lā€™equip mariner ha caigut en els penals.

El partit ha comenƧat dominat per les defenses. Els 2 equips han empatat a 1 al final del primer quart, amb un gol de Marc Larumbe des de posiciĆ³ 1.

El segon perĆ­ode ha estat bo per al CN AtlĆØtic-Barceloneta. Ha comenƧat amb un penal provocat per Miguel de Toro que ha transformat Perrone. Era el 41ĆØ gol de Felipe a la Champions. Fuetada dā€™Alberto MunĆ”rriz des de fora per posar el 3-1 en el marcador. Dusan Matkovic ha fet el 4-1 sobre la botzina de possessiĆ³. Ha escurƧat distĆ ncies el Novi amb un xut que ha tocat el braƧ de MunĆ”rriz (4-2), perĆ² en la segĆ¼ent jugada, el jugador navarrĆØs ha transformat el 5-2, posant un altre cop els 3 gols dā€™avantatge a favor del club mariner. El quart ha finalitzat amb un gol dā€™Skoumpakis des de 5 en jugada de superioritat numĆØrica (5-3).

El tercer perĆ­ode lā€™ha guanyat el Novi Beograd (1-4). Ha comenƧat amb gol de Dusko Pijetlovic des del primer pal. Ha continuat amb una diana de Drasovic per empatar lā€™encontre i un altre dā€™Ćlvaro Granados per posar-se per davant (5-6). Ha empatat Larumbe de penal i en la segĆ¼ent jugada ha repetit Pijetlovic des del primer pal (6-7).

El panorama ha canviat en el Ćŗltim quart. 2 gols seguits del Zodiac en els primers 4 minuts. Tercer gol dā€™Aberto MunĆ”rriz per empatar el partit (7-7) i contraatac de Martin Famera que Felipe Perrone ha rematat a plaer (8-7). El Novi ha igualat el matx de la mĆ  de Vlachopoulos i sā€™ha arribat 8-8 al final del partit.

El CNAB jugarƠ dissabte per la tercera plaƧa de la Final Eight de la LEN Champions League 2022-2023 contra el perdedor del Pro Recco vs. Vouliagmeni grec.